De bästa skötbäddarna 2020 – skötbäddar för olika behov

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.se, Babyland.se, Lekmer.se & Babyshop.se.

Med en bra skötbädd blir det mysigare att umgås tillsammans i samband med blöjbytet. Barnet ligger bekvämt och säkert på den mjuka madrassen. Överdragen är lätta att torka av och tvätta vid behov, vilket är en fördel vid dagligt ompysslande av små barn. Bädden kan flyttas till olika platser hemma och tas med på resan. Oavsett hur ditt hem är inrett och vilka behov er familj har så finns det en modell som passar. Vi har valt ut flera olika varianter och testat dem åt er.

Missa inte att läsa det stora barnvagnstestet!

NG Baby Skötbädd är vår favorit. Mjuk och fin blir denna skötbädd lika uppskattad av stora som små. De upphöjda kanterna gör att barnet ligger tryggt.

Överdraget kommer i flera fina tyger, både enfärgat och mönstrat. Samtliga tyger är tillverkade av vattenavvisande bomull som går att torka av. Överdraget är lätt att ta av och tvätta i tvättmaskin.

Innerbädden är vadderad och kan sköljas av i duschen. Bädden är tillverkad av fibervadd (komprimerad och återvunnen polyester utan flamskyddsmedel). Tillverkad i svenska Emmaljunga. Mått 50×67 cm. Höjd 9 cm kanter, 4 cm mitten. 

Den populäraste skötbädden – och faktiskt den till överlägset bäst pris – är Beemos skötbädd. En trygg och säker skötbädd med upphöjda kanter, vilket ger mer säkerhet för ditt barn. 

Skötbädden är lätt att torka av och den är designad så att barnet inte ska glida omkring – smart! Skötbädden kan tvättas i maskin på 40°C.

Mått: L64 x B50 cm.

Material:
Överdrag: 100 % PU-belagd polyester.
Stoppning: 100 % polyuretan.
Oeko-Tex Standard 100-certifierad.

Portabel skötmatta från svenska Elodie Details är lika stilig som praktisk. Det är en trygghet att kunna erbjuda barnet en mjuk och skön plats även när vi är på språng. Ihopvikt ser skötmattan från Elodie ut som en liten väska och har till och med en handledsrem.

Smarta fickor erbjuder förvaring av det viktigaste. Tyget kommer i fyra vackra färger och tillverkas av 100% polyester. Innertyget av mjukt frotté kommer i två exemplar så det är lätt att byta vid behov. Frottéöverdraget fästs med tryckknappar och går att ta av och tvätta.

Innertyget är fritt från hälsofarliga ämnen och är certifierat OEKO-TEX. Mått utvikt 51×87 cm. Mått ihopvikt 18×26 cm.

Skötbädd från det nya svenska märket Buddy & Hope är ett bra val med de viktigaste funktionerna. Stoppningen av mjukt skum med höga kanter gör att barnet ligger bekvämt och tryggt. Överdraget av 100 % bomull kommer i prickiga tyger på rosa, grå eller gul botten.

Överdraget går att torka av och är lätt att ta av för att tvätta. Mått 50×66,5 cm och 10 cm hög kant. Prisvärd 349 kr.

Skötbädd Raffi Powder i guld kommer från danska Done By Deer. Med sin speciella design av överdraget känner vi igen detta märke varsomhelst. Den mjuka madrassen med upphöjda kanter gör att barnet ligger bekvämt och säkert. Överdraget tillvekas av OEKO-TEX-certifierat vattenavvisande material som går att ta av och tvätta i tvättmaskin.

Madrassen kan handtvättas. Mått 50×65 cm och 10 cm hög kant. 

Rätt Start Skötbädd med tyget Elefant är en klassiker i våra hem. Barnet ligger mjukt och tryggt. Tyget är tillverkat av 100% ekologisk GOTS-bomull. Överdraget är vattenavvisande och går att ta av och tvätta i tvättmaskin. Madrassen med upphöjda kanter är av bra kvalitet och är tillverkad av polyeter.

Materialet är OEKO-TEX-certifierat som garanterar frånvaro av giftiga ämnen
och allergener. Mått 49×66 cm. 

Den här fina skötbädden från det populära märket NG Baby är en av de finaste vi har sett. Den är inte bara fin, den är också oerhört smart och säker. Skötbädden är tillverkad i luftigt linne och vadderad med fibervadd. Det gör det extra bekvämt att ligga på för din bebis. 

Den är även en fin detalj till skötrummet med de fina voilangerna och passar till de flesta skötbord. Mått: 50 x 67 cm.

Material: 100 % linne.
Fyllning: Fibervadd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *