De bästa skridskorna för ditt barn – en av de roligaste vinterlekarna!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Vintern är här, eller ja – snön kanske inte är här i stora delar av Sverige – däremot är kylan och årstiden vinter här. Med vinter kommer många roliga vinterlekar, bland annat att åka skridskor. Skridskor är något som sprider glädje och är också något som gör att barnen aktiverar sig.

Vår testpatrull har nu kommit fram till de skridskorna som är bäst för barn när det kommer till funktionalitet, pris och bekvämlighet.

I det här testet siktar vi inte in oss mot ”hockeyrör” – det vill säga skridskor för sådana som utövar hockey aktivt. Utan här riktar vi in oss mot skridskor som fritidsaktivitet.

Bäst i test är skridskon från märket PROS. Med dess smarta funktionalitet och det oslagbara priset så är de helt enkelt bäst i test. Också bäst som budgetvinnare.

Vår premiumvariant är Rink raven från det populära och kända märket K2. Rink raven hjälper nämligen ditt barn att hålla balansen!

Läs gärna vidare och glöm inte bort att använda er av hjälm.

FAMILJEINFO REKOMMENDERAR!

De här smarta och komfortabla skridskorna från märket PROS är vårt bäst i test. Skridskon har en inlines-inspirerad sko med tillhörande stöd och ankelstoppning – allt för att få bra stöd och bekvämlighet.

Barns fötter växer – växer något så enormt fort, vilket gör att man som förälder bör köpa skridskor som har anpassningsbar storlek. Det har självklart de här skridskorna. De är justerbara och med hjälp av en enkel snörning, kardborreband och snabbspänne gör skridskon åkningen till en lätt och trygg match.

Som utmanare har vi också en skridsko från märket PROS. Den här gången en skridsko som är ishockey-inspirerad. Den har inte de smarta kardborrebanden eller snabbspänne, utan här spänner du åt dem med hjälp av snörning.

Skridskorna är stabila, enkla att använda och oerhört bekväma, tack vare den anatomiska ankelsupporten, den vadderade plösen och att PROS har valt att lägga in en Eva-innersula. Skridskorna kostar inte många hundralappar heller.

Dessa justerbara skridskor från märket SportMe är enkla att använda. Genom att de är utrustade med en skena som redan från början är redo att åkas på utan att de behövs slipa – och möjligheten till att justera storleken, så gör de skridskorna till en bra utmanare.

Skridskorna är enkla att snöra på sig och det ger också en ökad stabilitet genom snabbspännet och kardborrebandet.

Vår premiumvariant är ett par snygga skridskor från det populära märket K2. Skridskon är enkel att ta på, den har varken snörning eller några andra spännen – mer än en liten ”grej” som du snurrar på för att spänna och överdraget med kardborreband. Skridskorna sitter på inom några sekunder.

K2 har valt att satsa mycket på deras integrerade bladfäste. Det är en funktion som gör det lättare för barnet att hålla balansen. Skulle dock barnet ramla och det samlas mycket snö på skridskona, så har K2 satt dit ett borstat fodrat i ett vattenavvisande material – så att inte barnets fötter blir kalla, utan håller sig varma och torra. Självklart är skridskon anpassningsbar när det gäller storlek, allt för att hänga på ditt barns växande fötter.

De här klassiska konståkningsskridskorna från märket PROS är precis som de låter – klassiska. De är ett par vita skridskor som har en fin retrolook. I retrolooken så får du med en hög häl, skridskoskena i stål och en tåhack, allt för att kunna göra roliga saker på isen.

KÖPGUIDE

Vad är viktigt att tänka på när man köper skridskor?

Vi anser att man ska köpa skridskor som är enkla att använda, men också ger en stabilitet för att undvika skador. 

Vad för tillbehör behöver jag till skridskona?

Skydd. Men det viktigaste är i alla fall att du har hjälm. 

Vad kostar ett par skridskor?

Runt 249 kronor. Billigare än så är svårare att hitta – om du inte köper begagnat. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *