Badringar för barn och baby [2021]

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

Innan ditt barn har lärt sig att simma bör de använda sig av någon form av skydd då de leker i vattnet för att hålla huvudet över vattenytan. Det finns en stor mängd olika badringar och simringar som barnen kan använda sig av då de leker i vatten som exempelvis armringar, midjeringar, nackringar, flytvästar och en del andra skydd. Dessa tillbehör är också lämpliga att använda då barnen ska lära sig att simma så att de får hjälp med flytförmågan medan de tränar in simtagen.

Barn simlek med badring

Även om barnen använder badringar, simringar eller andra skydd då de leker i vatten ska barn som inte kan simma alltid leka i vatten som de bottnar i, så att de kan ställa sig upp om de råkar få i sig badvatten. Barnen ska också alltid vara under uppsikt av en vuxen även om de använder sig av en simring eller annat skydd.

Aquarapid Aquaring Armringar

Aquarapid Aquaring armringar passar för alla barn upp till dess att de väger 30 kilo. Armringarna är ett perfekt hjälpmedel som kan användas i samband med att barnen ska lära sig att simma. Armpuffarna innehåller en ring med skum som håller barnets huvud över vattenytan. Men dessa armringar kan barnen säkert leka i poolen eller i vattnet utan att behöva vara rädda för att få vatten i ansiktet.

Intex Simring Baby

SImring för baby
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Med denna uppblåsbara simring kan även små barn leka säkert i vattnet. Simringen har fyra uppblåsbara kammare och dubbelventil. Denna simring fungerar som en badstol vilket innebär att barnen sitter i simringen som har öppningar för benen så att barnen man bottna i poolen. Tack vare att badringen har fyra kammare blir sidorna i simringen stabila så att barnen sitter säkert. Denna simring passar för barn som har fyllt 1 år och upp till dess att de väger 15 kilo.

Swim Pal Sharks Simdyna/ Flytväst

Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Swim Pal Sharks simdyna är som en mindre flytväst som har en bra passform och säkerhetsremmar som håller simdynan på plats så att barnen alltid är säkra då de leker i vatten. Swim Pal Sharks simdyna är tillverkat i oxfordtyg och har slitstarka skumdynor som gör att simdynan sitter bekvämt. Denna simdyna passar utmärkt för barn mellan 3 – 6 år.

Tänk på att denna simdyna, eller flytväst, endast är godkänd och säker då barn leker i grunt vatten under vuxnas uppsikt. Simdynan får aldrig ersätta en riktig, godkänd flytväst i samband med att barnen åker båt ute på sjön.

Bestway Armringar

Bestway Armringar är ett par armringar, eller armpuffar, som sitter bekvämt på barnens armar och gör att barnen kan hålla huvudet över vattenytan då de leker i vatten eller lär sig att simma. Precis som med alla andra barnskydd ska dessa armringar endast användas i samband med att barn leker i vatten där de bottnar och är under uppsikt av en vuxen. Bestway Armringar har en gul färg med ett motiv som består av en text och passar bra för barn som har fyllt 3 år.

Badring för babys

Badring för babys är ett utmärkt sätt att vänja dem vid vatten så att de i en tidig ålder kan lära sig att simma. De flesta barn tycker även det är väldigt roligt med vattenlek, helst när det går att göra utomhus under sommaren. Vi har även skrivit en artikel där vi går igenom de populäraste badkläder för barn, kolla gärna in den.

Lämna ett svar