Utvalt från BabyFace – exklusivt hos Familjeinfo.com!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland.se och Lekmer.se.

Ni vill väl inte missa en riktigt bra rabatt hos BabyFace.se? Denna rabatt får ni enbart hos Familjeinfo.com. Familjeinfo kan nu erbjuda dig 10% på allt hos Babyface.seNi hittar rabattkoden längre ner och navigerar till BabyFace.se genom att trycka på någon av länkarna i det här inlägget. 

Vad erbjuder BabyFace.se?

Babyface.se tillhandahåller professionell hudvård och makeup till både kvinnor och män. Här hittar du flera av marknadens bästa och mest exklusiva varumärken, som Dermalogica, Maria Åkerberg, Peter Thomas Roth, bareMinerals, mfl. Med en dags leveranstid, fri frakt, en riktigt bra kundservice och konkurrenskraftiga priser är Babyface.se en populär butik bland konsumenterna.


Vad rekommenderar Familjeinfo?

Det finns många olika produkter som vi rekommenderar hos BabyFace.se. Vi har nischat in oss på Familjeliv, det vill säga allt från graviditet till 18-åriga barn. Här kommer våra favoriter, för er som väntar barn eller har småbarn hemma, men även det som passar er föräldrar och syskon. Samtliga produkter är även något som vi själva använder oss av.

Hur ska jag göra för att ta del av rabatten?


För att få tillgång till rabatten så skriver du in ”adtraction19” under rabattkod i din varukorg. Tänk på att det inte gäller på reavaror och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Tänk dock på att ni måste gå via Familjeinfo.com för att ta del av rabatten.

Maria Åkerberg – LOVELY MOTHER BODY OIL

Våran favorit! Här kan ni läsa mer om när vi rekommenderar att använda den här oljan.

Maria Åkerberg är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke, som arbetar med vetskapen om hur innehållet i deras produkter påverkar oss och vår miljö.

Därför känns det så tryggt att rekommenderar produkter från Maria Åkerberg. De är noga i all sin tillverkning. Allt tillverkas i Sverige, men produkter är inhämtade från hela världen.

Maria Åkerbergs Lovely Mother är en massageolja som är bra under graviditet för hela kroppen och speciellt på mage, bröst och lår. Oljan är förebyggande mot hudbristningar under graviditeten.


Maria Åkerberg – FOAMING WASH GENTLEM

Ett måste för dig som använder smink. Ett miljövänligt alternativ till att tvätta ansikte och avlägsna makeup. Produkten innehåller lugnande lavendel och är perfekt för en känslig hud.


Maria Åkerberg – BABYCARE

Baby Care från Maria Åkerberg är perfekt för din bebis hud. Vill du skämma bort din baby? Använd då det här. Baby Care består av en blandning vårdande fettsyror som gör huden mjuk och smidig. En bra produkt för torra barnkinder.


Maria Åkerberg – FACE LOTION MORE

Glöm inte bort dig själv! Den här prisbelönta produkten från Maria Åkerberg blev 2016 års produkt, med motiveringen: ”Med en förmåga att kombinera hållbarhet i dubbel bemärkelse, är denna en lättarbetad och skön multiprodukt som täcker det mesta. En sann trygghet i din necessär.” – Organic Beauty Awards .

Om du är ute efter en fräsch, frisk och slätare hy är det här det bästa alternativet. Det är en fuktbevarande lotion för mogen hud med extrakt från Rödklöver och eteriska oljor från Ros, Patchouli och Bergamott, som återger huden dess elasticitet och spänst.


Lämna ett svar