Stroll & Connect barnvagnstillbehör

Stroll & connect barnvagnstillbehör

När du köper barnvagn behöver du välja en barnvagn som har alla de egenskaper som krävs för att du ska kunna transportera barnet på ett bekvämt och säkert sätt. Du behöver ta hänsyn till barnets bekvämligheter då de ska ligga eller sitta i vagnen men också skydd mot exempelvis regn, vind och sol. När du väljer en barnvagn kan du även hitta barnvagnar som redan har en viss utrustning som gör att du exempelvis kan handla mat när du är ute med din barnvagn eller tvillingvagn. De flesta barnvagnar har en korg där du kan få plats med en eller flera matkassar.

För att göra promenader med barnvagnen än mer bekvämt, även för dig som drar barnvagnen, så bör barnvagnen vara utrustad med höj och sänkbart handtag. Det gör att alla, oavsett längd, kan dra barnvagnen utan att det belastar ryggen. En barnvagn ska också vara utrustad med en bra broms som du enkelt kan använda då du ska parkera eller stanna till med barnvagnen. Utöver denna standardsutrustning ovan finns det en hel del tillbehör som du kan köpa till och montera på din barnvagn för att göra livet lite enklare då du promenerar med ditt barn.

I samarbete med Amvina har vi fått möjlighet att testa produkterna och göra en recension. Det kommer inom kort ett filmklipp med recension om produkterna. 

Stroll & connect barnvagn

Barnvagnskrok tillbehör Stroll & Connect

Barnvagnskrok stroll & connect
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Barnvagnskrok Stroll & Connect är ett mycket användbart tillbehör som du fäster på barnvagnen. Barnvagnskrok Stroll & Connect har tre öglor som du kan använda för att exempelvis placera matkassar, väskor eller en jacka på, vilket innebär att du kan få plats med fler kassar än vad som ryms i varukorgen under vagnen. Barnvagnskroken är rostfri och tål alla väderlekar. En från barnvagnskrok Stroll & Connect passar till alla typer av barnvagnar då den levereras med ett universalfäste. Barnvagnskrok Stroll & Connect tål en maximal belastning på 4,5 kilo.

Mobilhållare Stroll & Connect

Mobillhållare till barnvagn stroll & connect
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Kanske du ofta dokumenterar dina promenader med ditt barn så att du kan dela med dig av era aktiviteter på sociala medier. Alla vet hur svårt det är att titta på en mobiltelefon samtidigt som man drar en barnvagn, i alla fall om det är mycket folk i rörelse och trafik att hålla rätt på. Mobilhållare Stroll & Connect är det perfekta tillbehöret för den som är beroende av att alltid vara tillgänglig.

Mobilhållare Stroll & Connect har ett universalfäste i gummi som passar de allra flesta barnvagnar på marknaden. Mobilhållaren monterar du på barnvagnens handtag och sedan kan du enkelt fästa din mobiltelefon i hållaren med hjälp av magneter.

Med en mobilhållare Stroll & Connect så får du båda dina händer fria för att manövrera barnvagnen samtidigt som du alltid har uppsikt över din mobiltelefon.

Tänk bara på att sätta mobilhållaren utom räckhåll för barnet så att det inte slår ut telefonen från hållaren.

Mugghållare Stroll & Connect

Mugghållare stroll & connect barnvagnstillbehör
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

När du är ute på längre promenader med din barnvagn kan det vara gott att kunna dricka en kopp kaffe, om det är lite kyligt, eller någon kall läskedryck om det är lite varmare.

En mugghållare Stroll & Connect är ett utmärkt tillbehör där du kan placera både varma som kalla drycker som du kan dricka under tiden du promenerar. Det innebär att du alltid har båda händerna fria så du säkert kan dra barnvagnen. Mugghållaren kan ställas in i olika lägen så att den alltid håller din dryck upprätt, så du slipper slipp. Du monterar mugghållaren med ett gummifäste, som passar de flesta barnvagnsmodeller på marknaden. Mugghållaren klarar en vikt på upp till 2,3 kilo och rymmer flaskor, glas eller muggar. Du bör se till att mugghållaren monteras utom räckhåll från barnet och alltid kontrollera fästet innan du placerar en kopp med varm dryck i hållaren, så att inte barnet får varm dryck över sig.

Lämna ett svar