Bästa badbyxorna för barn [2021] Rolig vattenlek med nya badbyxor

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

Nu är sommaren här vilket innebär många härliga dagar på stranden eller i barnens pool på tomten. När barnen leker på stranden är det lämpligt att de har ett par badbyxor på sig som gör att de kan leka fritt och enkelt kan ta ett svalkande dopp i vattnet. Idag finns det ett stort urval av badbyxor och badkläder men man kan också välja att köpa UV-dräkter till barnen som ger barnet ett bra skydd mot solens strålar.

Badbyxor finns i ett stort antal varianter, utan ben och med knälånga ben, så kallade shorts. Ofta är badbyxor tillverkade i ett skönt material som dessutom torkar snabbt i solen så man slipper gå omkring i blöta badbyxor. Även för barn så finns det ett flertal kollektioner där badbyxor ingår och som har populära motiv eller moderiktiga färger som passar barn i alla åldrar. För de allra minsta barnen kan man använda sig av babybadbyxa i tyg eller babybadbyxa för engångsbruk, vilket förhindrar läckage om barnen helt plötsligt behöver utföra sina behov i havet eller i poolen.

Utöver ett par sköna badbyxor så kan man också köpa till en UV-tröja som ger barnet ett bra skydd mot solen på överkroppen. Man ska också tänkta på att smörja in barnens synliga hud, låta de använda en solhatt för barn och eventuellt också ett par solglasögonen så att de inte bränner sig i solen.

Budgetalternativ: Petite Chérie Atelier Azura UV-shorts 2-pack, Pink badkläder barn

Badbyxor barn rosa lila
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Detta set med shorts från Petite Chérie Atelier innehåller två par shorts för flickor, en i rosa färg och en med motiv av massor av färgglada blommor. Dessa shorts är så kallade UV-shorts vilket innebär att de har en solskyddsfaktor på 50+. Shortsen är tillverkare i mjukt material som sitter bra och bekvämt och som består av 88 procent polyamid och 12 procent elastan.

Dessa sköna och snygga shorts passar både på stranden men också då barnet leker med sina kompisar.

Populära barnbadbyxor: Kuling x Kenza Randiga Badbyxor Tan

kenza randiga badbyxor för barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Dessa härligt randiga badbyxor kommer från Kuling x Kenza-kollektionen som är framtagen tillsammans med influencern Kenza. Badbyxorna går i vita och beige färger och har både resår och knytsnöre i midjan.

Badbyxorna är tillverkade i material som är Oeko-Tex certifierade och består av 100 procent polyester och har ett innertyg i 100 procent polyamid. Badbyxorna är snabbtorkande, vilket gör att man kan hänga upp dessa på tork under badpassen.

Badbyxorna har en solskyddsfaktor på 50+ och övrig, synlig hud bör också täckas in i solkräm, vilket tillsammans med en solhatt, ger ett heltäckande skydd.

MELLAN: MINI RODINI Dolphin Badbyxor Barn Pink

badbyxor för barn med fisk
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Dessa fräcka shorts har många härliga pastellfärger och ett sandstrandsmotiv som består av krabbor, delfiner och snäckor. Dessa badbyxor passar till de mindre barnen och har ett knytsnöre i midjan som håller byxorna på plats. Badbyxorna är tillverkade i 78 procent återvunnen polyamid och 22 procent elastan. På barnadiset kan du läsa mer om dessa badbyxor.

Badbyxorna har en solskyddsfaktor på 50+ och bör kompletteras med solkräm på övriga kroppen och en solhatt för maximalt skydd mot solen.

PREMIUM: RALPH LAUREN Logo Badbyxor för barn

ralph lauren badbyxor barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Dessa tuffa shorts från det populära amerikanska märket Ralph Lauren, som också har sin speciella logo broderad på framsidan. Logo badbyxor har en modern och trendig stil som gör sig lika bra på stranden som på fritiden. Byxorna har en marinblå färg och är tillverkade i 100 procent polyester. Det finns både resår i midjan men också ett knytsnöre som ser till att shortsen sitter perfekt. Shortsen har också en bakficka och två framfickor där man kan förvara sina saker.

Detta är de perfekta shortsen för de medvetna barnen som vill ha ett par snygga shorts som både fungerar utmärkt att bada i men som också är praktiska när barnen leker.

Lämna ett svar