Sängmobil för de mindre [2021] Läs om våra gulliga favoriter

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

En sängmobil sprider ett härligt lugn i sovrummet, och uppskattas av både förälder och barn. De finns i varianter både med och utan ljud. Här har vi samlat våra favoriter inom kategorin sängmobiler för babys.

Testade sängmobiler

Utvalda sängmobiler

Mest populära sängmobilen

Batteridriven - Med 18 olika melodier

Tiny love sängmobil

Tiny Love musikmobil

Supergullig sängmobil

Fyra gosiga ugglor i plysch

sängmobil uggla

Rätt Start

Tryggt val

Sängmobil med inbyggd nattlampa

sängmobil med nattlampa fisher price

Fisher Price Sängmobil

Sängmobil med Diinglisar

Mekanisk musikmobil

sängmobil diinglisar

Diinglisar

Välkommen till vårat test av sängmobiler för baby

Tiny Love Sängmobil Into the Forest

Med 18 olika melodier som barnet kan välja mellan

Tiny love sängmobil
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Supergullig sängmobil i roliga färger. Den har hela 18 stycken melodier som varsamt hjälper eran bebis att somna. Barnet kan själv välja mellan de olika låtarna – om den förstås inte somnar.

Med denna sängmobil får barnet sällskap av tre stycken leende djur som helt säkerligen kommer få ditt barn att känna sig trygg. Just den här varianten kommer med en räv, en hjort och en bäver, men Tiny Love har även musikmobiler med samma funktioner fast med andra söta djur. 

Sängmobilen drivs med hjälp av 3 stycken AA-batterier som inte är inkluderade. 

Tryck på länkarna för att läsa mer och se bilder på deras andra två musikmobiler Tiny Princess Tales och Into the Meadow.

Sängmobil med babyugglor från Rätt Start

Sällskap av fyra stycken ugglor

sängmobil uggla
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Vem älskar inte ugglor? Jag älskar ugglor! Älskar du ugglor? Ditt barn älskar nog ugglor. ALLA ÄLSKAR UGGLOR! Denna sängmobil är bara helt bedårande. 

Sängmobilen sätts upp med hjälp av en stadig fästarm och den är enkel att montera i spjälsängen. Sängmobilens ljud drivs mekaniskt, och den startas genom att man snurrar i ett hjul för att starta vaggvisan.

Rätt Starts produkter är alltid pålitliga och håller hög kvalitet, det är därför vi rekommenderar dem. Denna sängmobil för babys är såklart inget undantag, utan det är bara ännu ett exempel på deras fantasirika produktutbud.

Fisher Price sängmobil Butterly Dreams

Musikmobil med inbyggd nattlampa

sängmobil med nattlampa fisher price
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Fisher Price har en sängmobil som även lyser upp rummet. Perfekt för de barn som inte är bekväma med mörka rum då du slipper köpa en nattlampa. Den fästes smidigt i spjälsängen med hjälp av det medföljande fästet.

Sängmobilen lyser upp rummet med olika stjärnor och spelar samtidigt rogivande vaggvisor., vilket definitivt kommer hjälpa ditt barn att känna sig trygg i sovrummet.

Diinglisar Wild Sängmobil för barn med Elefant & Giraff

De urgiliga diinglisarna

sängmobil diinglisar
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Teddykompaniet har släppt en riktigt härlig sängmobil för barn där de får sällskap av två klassiska Diinglisar, en elefant och en giraff. Vi gillar verkligen giraffen då den stora mulen bara ger ett så vänligt intryck! 

Figurerna snurrar och sängmobilens ljud drivs mekaniskt. För att sätta igång den så snurrar du helt enkelt på hjulet. Vaggvisan som spelas här är LaLeLu, och den är verkligen såå fin och avslappnande. Den sprider ett lugn i hela rummet och är ett perfekt avslut på en stressig dag.

En annan härlig detalj i barnrummet är en bilmatta för barn! Läs gärna vårat test av olika lekmattor.

Djeco Sängmobil med flera olika djurungar i trä

Ett zoo i sovrummet

sängmobil i trä
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Denna sängmobil är så härlig! Den består av flera olika djur som är på olika höjdnivåer. Den är full med roliga detaljer och vi kan nästan lova att erat barn kommer älska den!

Djuren är gjorda i trä och färgerna är mycket nedtonade och lugna. Denna sängmobil gör inget ljud ifrån sig, men djuren som är uppe i molnen sprider ett härligt lugn i rummet. 

Frank & Fischer sängmobil med söt Igelkott

Haaaar du träffat Else?

musikmobil else

Bästa pris hittas hos:

Else är en söt igelkott som bara väntar på att sjunga erat barn till sömns. Detta är en mycket simpel sängmobil. Den väger mycket lite så man monterar den helt enkelt på spjälsängen – eller egentligen var som helst, med hjälp av kardborremen som sitter på ovansidan av Else.

Genom att dra i äpplet på undersidan så startar man vaggvisan. Och hur fin är den inte? Lyssna själv 🙂

Rätt start sängmobil med fyra färgglada elefanter

Elefanter i massor

sängmobil med elefanter
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Vem gillar inte en (eller fyra) ståtliga elefanter?
Denna sängmobil fungerar likadant som den andra sängmobilen från Rätt Start som har ugglor. Den monteras enkelt genom den medföljande fästarmen, och du startar den via det mekaniska hjulet. 

Vaggvisan som spelas är “Blue birds of hapiness”.

Nattou Sängmobil

Musikmobil med fem olika vänner

sängmobil för baby
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Nattou är en sängmobil fylld med vänliga djur i behagliga färger. Den spelar samma vaggvisa som Teddykompaniets sängmobil med Diinglisar, nämligen LaLeLu. Det är en av våra favoritvaggvisor då den sprider ett sådant oerhört lugn i rummet.

Mjukisdjuren är gjorda i ett härligt och mjukt plyschmaterial och figurerna har välsydda detaljer i olika färger. En riktigt trevlig sängmobil helt enkelt!

Jabadabado sängmobil i trä

Med elefanter - utan ljud

sängmobil i trä
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Denna billiga och söta babymobil från Jabadabado är gjord i trämaterial och är lämplig för alla barn som gillar djur. Denna mobil kommer med fyra elefanter och en luftballong och den är helt utan ljudeffekter.

Tiny Love Take Along Musikmobil Tiny Princess Tales

Jätterolig musikmobil med många olika ljud

sängmobil tiny love

Ännu en populär sängmobil från Tiny Love. Vi hade svårt att veta vilka djur som denna sängmobil kommer med, så här får fantasin gå lös. En kanin ser vi iallafall, men sen då? En… flygande räv? Ett… lustigt ägg? Högst oklart, men det är därför vi gillar den! 

Princess Tales sängmobil fungerar likadant som de andra musikmobilerna från Tiny Love, den kommer alltså med hela 18 stycken olika vaggvisor som barnet enkelt kan välja mellan. 

Att välja vaggvisa själv kommer barnet såklart uppskatta och det lär inte alls dröja länge innan ögonen sluts då vaggvisorna är mycket lugna och fina.

Tiny Love Musikmobil Meadow Days

Med kärlek från skogen

sängmobil tiny love

Ännu en sängmobil med ljud och hög kvalitet från Tiny Love. Denna heter Meadow Days och här får barnet sällskap från 3 av skogens söta varelser.

Denna sängmobil har hela 18 stycken olika melodier som barnet kan välja mellan. 

Jabadoo sängmobil med molnfigurer

Sängmobil moln

sängmobil i trä
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Detta är en sängmobil i trä som passar jättebra i barnrummet. Den har söta moln och är enkel att hänga upp ovanför sängen eller skötbordet. 

Denna sängmobil ger inte ifrån sig några vaggvisor eller övriga ljudeffekter.  Detta gör att den passar bra för er som är ute efter en simpel sängmobil i naturmaterial som inte gör ljud, utan endast ger visuell stimulans till erat barn.

BabyFEHN musikmobil med lamor

Gullig sängmobil med lamor och nallar

musikmobil

BabyFEHNs söta sängmobil passar bra i barnrummet. Den fästes i spjälsängen med hjälp av den inbyggda fästarmen och den spelar upp ljud genom att man snurrar i ett mekaniskt hjul som spänner en fjäder.

De olika figurerna i denna är härliga att känna på och mysiga att titta på. Färgerna är ganska neutrala men det finns vissa färgklickar. Vaggvisan som den spelar är lugnande vilket gör den till en riktigt bra sängmobil för sovstunden i barnrummet.

Finns det sängmobil med ljud och ljus?

Jajamän! Fisher Price tillverkar en sängmobil som har en inbyggd nattlampa. Vi på Familjeinfo gillar den sängmobilen då den ger ökad trygghet för barn under nattens annars mörka timmar.

Vad kostar en sängmobil?

De billigaste sängmobilerna kostar ungefär 200 kronor. Vill man ha en sängmobil med ljud får man betala lite mer pengar, de dyraste kostar uppemot ……

Vem bör köpa en sängmobil?

Det finns flera goda anledningar till att köpa en sängmobil. Du kan ha den för att inreda barnrummet, för att hjälpa bebisen sova eller bara för att sprida ett lugnt i erat hem. 

Vilken sängmobil är bäst?

Detta är en fråga helt utan svar. Vilken sängmobil som är bäst beror helt på vad ni är ute efter. Vill ni bara ha en härlig sängmobil som inte gör ifrån sig ljud, eller vill ni ha en fullfjädrad musikmobil som drivs av batterier? Fundera på detta innan ni gör erat köp.-

Mekanisk eller batteridriven sängmobil?

En mekanisk sängmobil är mer pålitlig då den kommer fungera i ur och skur. En batteridriven däremot kan spela ljud längre och ha lite häftigare effekter, men samtidigt måste man se till att den alltid har fräscha batterier.

Vad är en musikmobil?

En musikmobil är en sängmobil som även spelar en lugnande vaggvisa för barnet.

Köpa sängmobil online

Att köpa en sängmobil online kan kännas svårt då det finns så många olika modeller på marknaden. I denna guide har vi samlat våra favoriter och de allra populäraste på marknaden, vi hoppas att vi kan hjälpa dig att välja sängmobil.

Utgångna produkter

Taf Toys Sängmobil med färgglada leksaker

Detta är en sängmobil som vi gillar för att den är så enkel att montera på väggen. Den hjälper till att främja din babys utvecklingen och den gör sovstunden till en lugn stund för både dig och barnet. 

Den lugna vaggvisan som denna sängmobil spelar gör att barnet kommer hjälpa barnet att somna på ett effektivt sätt. Den är även mycket enkel att montera på spjälsängen. Denna musikmobil går även att använda på språng då den är så pass enkel att montera upp och ta ner.

Taf Toys MP3 musikmobil med hög kvalitet

Wow! Vilken lyxig sängmobil detta är. Den har alla funktioner man kan tänkas efterfråga. Den har fyra stycken djur som leker med lika många bollar, den drivs av ett batteri som spelar både ljud och snurrar runt på de olika figurerna. Vårat barn blev verkligen trollbundet av denna sängmobil. 

Den har 16st melodier som enkelt går att byta med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Detta är en mycket avancerad sängmobil som helt klart är värd pengarna.

Babblarna sängmobil från teddykompaniet

Teddykompaniet lyckas igen. Denna gulliga sängmobil med motiv från babblarna är superhärlig. Barnet stimuleras med både ljud och färger, samt den är mycket enkel att montera. Monteringen görs med hjälp av en arm som håller uppe sängmobilen på en lagom höjd över barnet. Den går bra att montera på både säng och skötbord och den är 52 cm hög.

Babblarna är ett gäng glada figurer som skapades för att hjälpa till med språkutveckling hos barn. Idag är de omåttligt populära och går att hitta i alla möjliga olika sammanhang. De flesta föräldrar vet nog om att babblarna går att hitta både som mjukisdjur och i böcker, men det är långt ifrån det enda stället man kan dyka på det glada gänget. Babblarna går även att hitta som motiv på till exempel tårtoblat, vilket är ett tårtlock med tryck som tillverkas av sockerpasta. 

Denna sängmobil har flera olika figurer från babblarna och den har även en färgglad regnbåge som kommer locka till skratt. En riktigt härlig musikmobil med en lugnande vaggvisa, det kan inte slå fel!

Lämna ett svar