De bästa hörlurarna för barn [2021] var rädd om ditt barns hörsel!

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

Vi har testat flertalet produkter på marknaden för att – i hörlurarnas djungel – hitta ett bra hörlurar till ditt eller dina barn. Testet är ett ärligt test där både kvalité, funktionalitet och pris ställs på prov. 

Det finns otroligt många olika märken och modeller på marknaden, men det gäller att inte titta på vilket märke det är på hörlurarna – utan vilka egenskaper de har. Genom att de erbjuder en viss DB, så ska man inte gå över 85 DB (vissa kan vara upp till 90 DB). Mer om det längre ner.

Testade hörlurar för barn

Vår vinnare är den trådlösa hörluren från JBL – JR300 BT. En hörlur med bra bekvämlighet den har en mjuk och justerbar bygel. 

Som premiumvinnare – det vill säga den lite ”lyxigare” varianten med en större prislapp är ”THOMSON Hörlur WHP6017P”.

BÄST I TEST: JBL JR300 BT

JBL hörlurar för barn

i samarbete med PriceRunner

JR300 är hörlurar som JBL har tagit fram specifikt för barn. Det här är ett par rosa, trådlösa hörlurar med upp till femton meters räckvidd.

Det här är ett par väldigt snygga hörlurar, med snygg design och fin färg. De är flexibla och mjuka att använda, och sitter skönt på huvudet och över öronen De har en maxvolym på 85 dB, vilket passar bra för känsliga barnöron.

Hörlurarna passar både till surfplattor och mobiltelefoner, och kan användas upp till tolv timmar. Ett par riktigt bra hörlurar för barn.

PREMIUM: Thomson hörlurar

Thomson hörlurar för barn

i samarbete med PriceRunner

Ett par fina blå hörlurar som sätts på över huvudet. Med dem kan du lyssna på musik eller liknande via bluetooth. Hörlurarna är hopfällbara, vilket gör att de tar väldigt liten plats och kan bäras med i till exempel fickan.

Öronkuddarna är mjuka, och hörlurarna är lätta att ha på sig. Hörlurarna har en lyssnartid på upp till sju timmar, och passar barn i åldern åtta till fjorton år. Maxljudet ligger på 85 dB, vilket gör att volymen inte blir allt för hög och kan då inte skada barnens öron. Ett par fina hörlurar som passar alla barn.

BUDGETVINNARE: Maxell Kidz Hörlurar

Maxell kidz hörlurar för barn

i samarbete med PriceRunner

Det här är ett par snygga och prisvärda hörlurar i svart och rosa. De kan användas av barn från fem och och uppåt, och har en maxvolym på 90 dB för att skydda dina barns öron från allt för höga ljud. Snygga och enkla att använda för alla barn!

BRA VAL: Hörlurar Pokémon Tween On-Ear

Pokemon hörlurar för barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Ett par rosa hörlurar med Jiggly Puff från Pokémon – jättefina och passar alla barn som älskar Pokémon. Designen är snygg, och hörlurarna är hopfällbara vilket gör att du kan ha med dig dem i fickan eller väskan. Även ljudet är bra. Hörlurarna fungerar med iPhone, iPad och de flesta MP3-spelare, och passar användare från åtta år och uppåt.

Prisvärda och perfekta som present eller julklapp.

UTMANARE: JBL JR300 Isblå

JBL hörlurar för barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Även de här hörlurarna kommer från JBL, men i färgen isblå. De påminner mycket om hörlurarna ovan, men i en annan färg. Lätta och kompakta – de väger bara 108 gram och är hopfällbara, vilket för de lätta och smidiga att ha med sig. En väldigt snygg färg och design, med bra ljud och lång användningstid. Snygga och prisvärda!

Vad är viktigt att tänka på när man köper hörlurar till sitt barn?

Det allra viktigaste är att de inte ska gå över en viss DB. Därför är det viktigt att man köper hörlurar som är anpassade till barn och har en så kallad volymbegränsning. Nedanför listar vi vad som är viktigt att tänka på:

Passform

Ibland sitter barnen i en konstig ställning när de har hörlurarna på sig – ibland kollar de en längre stund. Därför är det viktigt att hörlurarna är relativt enkla, men har en god komfort. Dessutom ska inte öronkåporna med tillhörande kuddar vara i ett mjukt och komfortmaterial.

Volymbegränsning

Viktigt! Försök att ha hörlurar som inte överstiger 85 DB. Vi har listat en produkt som har 90 DB, men se till att alltid köpa hörlurar till ditt barn med volymbegränsning.

Bekvämt och hållbart material

Se till att köpa ett par hörlurar i bra material – eller hörlurar som tål slit och släng. Vår åttaåring är mer försiktig när hon brer macka, än när hon tar av eller sätter på sig sina hörlurar.

Utseende

Försök att införskaffa några som passar ditt barn, eller sådana som ditt barn önskar. Det ska vara ett par hörlurar som hänger med ett tag.

Vad är hörlurar till barn för något?

Det är hörlurar som är anpassade för barn och deras känsliga öron, sinnen och allt därtill. Hörlurarna är säkra och erbjuder god kvalité och tål slit och släng. 

Vi hoppas att du hittar ett par hörlurar som ditt barn tycker om. Antingen att barnet för vara med och välja själv, eller om du köper ett par nya hörlurar i present eller julklapp? Det är för de flesta barn och ungdomar något som de uppskattar! Du kanske även är intresserad av ett test av trådlösa hörlurar?

Lämna ett svar