Den bästa vårdappen för familjen!

 ”Inlägget är reklam för Doktor.se och innehåller annonslänkar”

Vi har testat det kaxiga företaget Doktor.se. ”Sveriges populäraste vårdapp” – det tycker vi är ett bra uttryck, för vi håller med dem!

Vi ska förklara varför vi har testat Doktor.se och vad vi fick ut av det hela. Men vi kan i alla fall säga att Doktor.se är Sveriges bästa vårdapp just nu!

Appen kan ni kostnadsfritt ladda ner här:

Google Play store
Apple Appstore

Familjeinfos stjärnbetyg

4/5

Allmänt

Varför sökte vi?

Jo, vår minsta (som idag är sju månader) blev under en lördag sjuk. Vi började googla runt en hel del efter företag som erbjuder vård på internet. Då vi inte ansåg att det var skäl nog att åka in till jourvårdcentralen – så landade vi till slut i beslutet att ladda ner Doktor.se och testa deras tjänst. Vi önskade inte någon videosamtal-tjänst, utan mer ett telefonsamtal med en sjuksköterska – vilket de inom kort tid kunde erbjuda.

Vi vill inte bli för personliga gällande vår minstings mående – hon mår bra idag, men vi ska enkelt förklara för er hur det fungerar. 

 

Funktion

Vi laddade ned appen och fick där starta ett konto med hjälp av BankID. Väldigt enkelt. När man kommer in i appen så får man flera olika alternativ att söka för – i det här fallet var det barn – men man kan bland annat söka allt från förnya recept till psykiska besvär. 

Du väljer det som du ska söka för och får inledningsvis svara på några frågor i chatten. Vill man ringa så går det också bra, tryck då på luren – i alla fall på vår Android-lur – i högra hörnet.  Sen är det bara berätta om vad det är som gör att ni söker till Doktor.se så kommer de ta hand om er – precis som de gjorde med oss!

Om Doktor.se

Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digital vård. Doktor.se finns inte bara på internet, utan de har också fysiska vårdcentraler. 

Doktor.se har generösa öppettider – vad sägs om Måndag 07:00-00.00, tisdag – fredag Dygnet runt, helger 08:00-16:00 och röda dagar stängt. Det kallar vi toppen!

Var laddar man ner appen?

Appen kan ni ladda ner här:

Google Play store
Apple Appstore

Lämna ett svar