En trygg och säker nanny för hela familjen

Känner du som förälder att det kan vara svårt att få ihop vardagspusslet? Jobb som ska skötas, barn som ska köras, mat som ska lagas och allt vad vardagen innebär. Ibland känns det som att tiden bara inte räcker till. En lösning på detta kan vara att ta hjälp av en professionell nanny.

En nanny som underlättar vardagen

Att ta hjälp av en nanny kan ha flera fördelar för både föräldern som barnet. En barnvakt som blir en del av familjen kan göra stor skillnad när det kommer till att underlätta vardagen och minska all onödig stress som många av oss upplever. En nanny kan exempelvis hjälpa till vid sporadiska tillfällen som hämtning och lämning eller på kvällar och helger. Men det viktigaste av allt är att en nanny kan ge extra mycket glädje till ert barn. En organisation som jobbar stenhårt med att erbjuda en säker, professionell och rolig barnvakt är myNanny.

En utbildad och professionell nanny

myNanny är en av Sveriges största organisationer inom barnpassning och strävar alltid efter att hitta en perfekt nanny till alla familjer. En barnflicka från myNanny har gedigen erfarenhet inom professionell barnpassning. Deras barnvakter är noga utvalda, kontrollerade och utbildade för att vara en så smidig och säker hjälp för familjen som möjligt.

Alla deras barnvakter är certifierade och utbildade i HLR, pedagogik men även i att förebygga olyckor om något mot förmodan skulle inträffa. Att utbilda sina barnvakter är något de prioriterar i allra högsta grad för att familjer ska känna sig trygga.

Noggrant utvald efter familjens specifika situation

myNanny är väldigt måna om att ha trygga barnvakter, därför gör de gedigna bakgrundskontroller där belastningsregister och all annan eventuell historik noga granskas. Att familjer känner sig trygga och säkra är något som alltid prioriteras när de väljer vilka de anställer.

Varje familj blir personligt matchad med någon som passar det specifika behovet. Alla familjer får även chans att lära känna sin barnvakt innan vid ett första prova-på-tillfälle utan bindning. Detta brukar vara en bra chans för familjen att ställa frågor men också en möjlighet för barnet att skapa kontakt med er tänkta nanny. Om familjen inte känner sig bekväm med sin utvalda barnpassare hittar myNanny en ny utan problem.

Alla åldrar & behov, oavsett var du bor

Familjer kan få hjälp med barnpassning oavsett var de bor i Sverige, storstad som mindre ort. Till exempel finns nanny Stockholm, nanny Göteborg och nanny Malmö. Organisationen erbjuder en barnflicka som har erfarenhet av att passa barn i alla olika åldrar, från nyfödd till skolålder. Organisationen erbjuder en barnflicka som har erfarenhet av att passa barn i alla olika åldrar, från nyfödd till skolålder.

myNanny är väldigt flexibla och har barnvakter tillgängliga alla dagar och tider i veckan –även under kvällar och helger. Ni kan få hjälp på heltid, deltid och vid sporadiska tillfällen –vad som än passar er bäst.

Lämna ett svar