Frågor & Svar

Vanliga frågor & svar

Vilka driver Familjeinfo?

Familjeinfo.com drivs av en helt vanlig familj, boende i mellan Sverige, som tycker att det finns för lite information samlat till barnfamiljer och har därför startat Familjeinfo.com, för att underlätta för familjer. Med en bred erfarenhet, kunskap och engagemang så tar vi reda på nödvändig information till er innan ni genomför ett köp. Vi testar produkter noggrant och ställer ultimata krav.

Vi som driver hemsidan heter Anna & Christoffer och har två barn, två döttrar. Vi har två olika jobb, en jobbar inom säkerhetsbranschen och den andra inom vården.

Vad är målet med Familjeinfo?

Målet är väldigt simpelt. Vi har som ambition att vara Sveriges största, säkraste och bästa källa när det gäller jämförelser av produkter rörande familjelivet – därav namnet Familjeinfo. Vi väljer noga ut produkter som tål att jämföras och som vi kan stå bakom. 

Varje produkt som recenseras på vår hemsida, går vi igenom via produktbeskrivningen. Därefter skriver vi recensioner och kategoriserar efter olika krav – helt utan sponsring från företagen.

Vad är erat syfte?

Enkelt – att spara tid, för andra barnfamiljer. Vi har själva suttit åtskilliga timmar på internet och sökt efter information om produkter. Jämfört olika hemsidor, produkter, varor och ställt egna krav. Vi diskuterade och undrade hur vi egentligen hade tid, ork och lust att göra detta och ställde då frågan – har andra familjer det? 

Svaret vi kom fram till var: Vissa – men inte alla.

Vi vill finnas till för er som inte har möjlighet att efterforska olika produkter för att hitta det bästa och säkraste som passar just er – för att ni ska slippa det, så har vi startat Familjeinfo.com.

Tjänar ni några pengar?

Vi lägger åtskilliga kronor på varje produkt för er skull – men, Familjeinfo.com ses ändå som ett företag som försöker att ha en inkomst. Utan er, så finns vi inte. Familjeinfo.com medverkar i olika affiliate-verksamheter, bland annat Adtraction Marketing AB och Adrecord.

Våra artiklar innehåller annonslänkar, vilket medför att vi får en viss peng per såld produkt. Så vet ni om att ni ska köpa något, klicka gärna på vår länk och sponsra oss – så att vi kan fortsätta hjälpa barnfamiljer att spara tid, pengar och kunna spendera mer tid med sina barn. 

Vi vill dock poängtera att dessa länkar inte påverkar informationen som är skriven på sidan och att vi inte blir sponsrade av företag.

Lämna ett svar