Städhjälp – vi har testat Sveriges bästa städfirma!

Inlägget är reklam för Hemfrid.se och innehåller annonslänkar.

Vi var ute efter en regelbunden städning och påbörjade sökandet efter en bra städfirma som kunde hjälpa oss att uppfylla våra önskemål. Var det svårt? Ja. Hittade vi rätt? Ja. Är vi nöjda? Ja. Vi sökte efter en regelbunden städning i vårat hem och hittade ett företag som vi tog hit på en kostnadsfri offert – nämligen Hemfrid! Resultatet? 

BETYG

4.3/5

Våra krav

Vi ska inte bli långrandiga. Men vi anser oss skyldiga att förklara våra krav som vi hade i samband när vi letade efter en städfirma. Vi kan väl kort säga att det är en djungel, men när vi hade bestämt oss om våra krav var det enkelt. 

  • Välja själva hur ofta ska städningen ske
  • Välja själva vilka rum som vi önskade skulle bli städade
  • Ha samma städare
  • Ett startkit med moppskaft, trasor och fiberdukar tillsammans med städmedel utan kostnad
  • Månadskostnad

När vi insåg att Hemfrid kunde infria alla våra önskemål var valet enkelt.

Bemötande

Kontakten var tagen och det var dags för ett möte. Vi fyllde i formuläret på deras hemsida och fick välja vilken tid som vi önskade oss för hembesöket. Då kunde vi vi anpassa besöket efter barnpassning. Perfekt!

Vi fick besök av en representant och vi gick igenom våra krav och Hemfrid fick informera om hur deras verksamhet fungerar och hur ett abonnemang fungerade. Det som vi även tyckte var bra var att hembesöket var kostnadsfritt och att vi inte behövde bestämma oss om avtalet innan vi var riktigt säkra. 

Vi fick beskriva helt själva hur vi önskade vår städning och Hemfrid uppfyllde våra önskemål. Med ett leende, ett avtal var skrivet. 

Hur fungerar abonnemanget?

Hemfrid förklarade enkelt för oss hur abonnemanget fungerar. Det är inte svårt alls. VI betalar en fast summa varje månad för de timmar vi kom överens om vid varje städtillfälle. I samband med abonnemanget så byggs det upp en ”timbank” som man kan använda även till andra funktioner, såsom fönsterputs, tvätt och så vidare. Vi har inte använt det själva, men skönt att veta att möjligheten finns. 

Vid den första städningen så genomför de en grundlig städning, de kallade det för ”startstädning” – det var den bästa känslan någonsin att komma hem till ett nystädat hem. Vi har valt att ha städningen en gång i veckan. 

När vi skrev under avtalet så fick vi även ett städpaket med trasor och moppskaft, helt utan kostnad. 

Vad kostar det?

Ptja. Vad säger ni? Detta är den viktigaste frågan för de flesta – det är i alla fall det för oss. Priset ska vara proportionerligt jämfört med vad man får. Så resonerade vi. 

Vi bor i en fastighet under 100 kvm och vi betalar runt 240 kronor i timmen. Det tar Hemfrid cirka tre timmar att städa per gång. Då har vi städning en gång i veckan. 

Slutsats

Vi är helnöjda och kommer fortsätta vårt abonnemang. Efter att vi har valt att använda Hemfrid för vår hemstäd så ha vi fått över tid till att fokusera mer på våra barn. Hemfrid har städhjälp till ett bra pris och deras städning för hemmet är succé. 

För information så erbjuder hemfrid också barnpassning, flytt- och  storstädning, fönsterputs med mera. 

Lämna ett svar