Microblading av ögonbryn

Microblading av ögonbryn för dig med lite egentid

Att få barn är en stor omställning och egentiden är ofta det som blir lidande allra först. Speciellt i första småbarnsåren. Då får man vara tacksam över den tiden man får för att ta hand om ens yttre. Som tur är finns det tidsbesparande åtgärder för den upptagna mamman.

Nämligen Microblading av ögonbryn, äntligen kan du vakna upp med perfekta bryn utan att behöva lyfta ett finger.

Vad är microblading?

Microblading är en semi-permanent tatuerings teknik som används för att skapa en illusion av fylligare ögonbryn. I stället för att använda en tatueringsmaskin använder man ett litet handhållet verktyg för att manuellt rita hårstrå. Phibrows är en teknik av microblading som ger väldigt naturligt resultat men som kostar lite mer och passar dig som vill ha det bästa.

Phibrows-metoden och verktygen har designats och designats noggrant för att hjälpa sina utbildade artister att producera mycket exakta hårstreck, perfekt symmetri och en vacker ögonbrynsform som passar den naturliga formen på deras klients ansikte och benstruktur.

Vem passar microblading för?

Behandlingen passar dig som är trött på att fylla ögonbrynen varje dag om och om igen och hellre vill ha ett enklare liv med ständigt vackra ögonbryn, men även för dig som har avsaknad av ögonbryn.

Beroende på din hudtyp kommer microblading att hålla dig allt från ett till tre år (hudtyper med oljor tenderar att blekna snabbast). Behandlingen tar ungefär 2 timmar att göra och exklusive konsultation. Behandlingen är aningen obekvämt, men inte smärtsamt. Har du fött barn finns så är det betydligt mer bekvämt.  Att göra microblading känns mer som små irriterande repor, om något. Dessutom tar hela proceduren från början till slut bara en timme, så det är inte särskilt tidskrävande. Efter ögonbrynen är klara är det viktigt att återfukta brynen precis som efter en vanligt tatuering. Eventuellt kan ett återbesök behövas för att fylla i brynen.

Det finns många tekniker för att få fylligare bryn, serum, färga dom, bryn laminering men det som håller längst är microblading. 

Vi vill runda av artikeln och säga att det även gäller att ta sig tiden för egentid som en nybliven mamma. Hoppa inte över duschen du så längtat efter och ta vara på tiden när din bebis sover.

Lämna ett svar