Bästa bärselen [2021] Vi testar marknadens mest populära bärselar

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

Pappa med bärsele och barn

En bärsele är ett bra hjälpmedel när du har ett litet barn – du kan bära barnet nära men samtidigt få händerna mer fria. Du kan bära barn redan från födseln i de flesta fall (ha koll på minimivikten för din bärsele). Se till att ha en bärsele som ger bra stöd, framför allt för nacken och huvudet. En bra bärsele kan användas länge, och även till flera olika barn. Därför är det viktigt att man köper en av hög kvalitet som håller många år. 

Testade bärselar

BÄST I TEST: BabyBjörn One Air Mesh Bärsele

Testvinnare babybjörn bärsele move

Bästa pris hittas hos:

BabyBjörn One Air Mesh Bärsele ger ett bra stöd åt ditt barns nacke, rygg, höfter och huvud. Det gör att det känns bekvämt för barnet, och hen sitter tryggt och säkert i bärselen.

Selen har flera olika lägen och inställningar, bland annat ett speciellt läge för nyfödda, olika lägen för om barnet sitter inåt- eller utåtvänt och så vidare.

BabyBjörn One Air Mesh Bärsele kan användas från att barnet är nyfött upp till tre års ålder. Ergonomisk design, mjukt tyg och skön att använda för både förälder och barn. En mycket bra bärsele för både förälder och barn! Även babydrömmen uppskattar kvalitén hos denna barnsele.

PREMIUM: ERGOBABY Omni 360 Bärsele All-In-One

Ergobaby Bärsele för barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Den här bärselen har fyra olika lägen som du kan bära i. Omni 360 Bärsele All-In-One fördelar vikten jämnt vilket för det lättare att bära under längre perioder.

Ett stort plus för vadderade axelremmar och vadderat huvudstöd för barnet. Det ingår även en huva med solskyddsfaktor 50+, vilket gör att barnets huvud skyddas i solljus.

Bärselen är anpassad för barn från nyfödd upp till tre års ålder. Den kan maskintvättas, vilket underlättar om den skulle bli smutsig. En bärsele som växer med barnet och är skön att använda.

Om ni är i marknaden för en bärsele kanske ni även är intresserad av en barnservis med motiv från elsa beskows olika sagor?

BRA: BABY TULA Tula Explore Coast Bärsele Peggy

Baby tula explore bärsele
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

En bärsele för dig som tycker om mönster och färger! Tula Explore Coast Bärsele är flexibel och justerbar, och går att justera och ändra på allt eftersom barnet växer.

Vadderade axelremmar, nackstöd och benöppningar för att det ska vara skönt och bekvämt, i övrigt är bärselen tillverkar i ett svalt material.

Bärselen går att justera för flera olika positioner, bland annat framåtvänd och bakåtvänd. Det här är en bärsele för dig som vill bära bekvämt och snyggt.

ALTERNATIV: Moby Move 4 position Bärsele

Moby move bärsele för barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Det här är en bärsele som kan användas direkt från födseln. Den är lätt att bära, ergonomisk och tillverkad i mjukt tyg.

Framtill finns två småfickor där du kan förvara mindre saker, till exempel nappar. Bärselen är justerbar och kan anpassas efter barnets ålder, allt från nyfödd upp till drygt tre år. Du kan även bära barnet både framåtvänt och bakåtvänt.

En lättviktare till bärsele, som är väldigt ergonomiskt anpassad.

UTMANARE: BABYBJÖRN Bärsele Mini 3D

Babybjörn bärsele mini

Den här bärselen är speciellt anpassad för nyfödda och barn upp till ett år som behöver mycket närhet och kroppskontakt. Tyget är mjukt och följsamt, och du kan bära ditt barn inåt-eller utåtvänd.

Bärselen kan anpassas i storlek allt eftersom barnet växer, och är lätt att bära och använda. En bärsele som är tillverkad med de mindre barnen i åtanke.

ÖVRIGT OM BÄRSELAR FÖR BARN

Sammanfattningsvis så finns det många bra bärselar att välja på idag. De flesta bärselar är anpassningsbara och går att använda i flera år. Vi hoppas att du kan hitta någon som passar dig och ditt barn!

När använder man en bärsele?

Det är väldigt individuellt. Men vi använder ofta en bärsele när vi städar, lagar mat eller gör annat hushållsgöra. Ibland har vi dottern i bärselen för att ge henne mer närhet när hon ska ta en tupplur på dagen. 

Lämna ett svar