Vårens ytterplagg från Kuling – våren är på antågande!

”Inlägget är reklam för Lekmer.se och innehåller annonslänkar”.

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail”]

Nyss var jultomten här och nu är det redan dags att prata om vårkollektioner. Men vad gör det – när allt snyggt börjar komma?  

Idag berättar vi om märket Kuling. Jag är helt såld. 

Idag, 15/1 2019 så släppte det Svenska märket Kuling sin vårkollektion av ytterkläder. Det är otroligt fina kläder, i vackra färger som fångar ens ögon. Det finns flera olika färger som passar er alla. 

Vi har i det här inlägget valt ut våra favoriter från vårens kollektion. Men ni hittar så klart hela sortimentet här, hos Lekmer.se


Våra favoriter

Northpole Fleece Kids Onesie Woody Rose

Okej, vi går ut starkt. Denna varma, fina och bekväma Fleece är något av det finaste, bästa och funktionella jag har sett. Ditt barn kommer att vara varm i det här, fleecen är heltäckande för kroppen och har en hög hals, en dragkedja med hakskydd och muddar i ärm- och benslut. Den är även vindtät. För 299 kronor, 299(!) så kommer din ädlaste vara varm och garanterat glad. 

 

Amsterdam Jacka Woody Rose

Den här vackra och fina jackan kommer ta ditt barn med storm. Det är en jacka som garanterat håller ditt barn torr och varm, då vattenpelaren är på 5 000 mm och har en andningsförmåga på 5 000 g/m2/24h samt att den är vindtät och smutsavvisande.

Jackan kommer med en avtagbar luva och otroligt söta prickar på insidan.

Douglas Regn Overall Classic Navy

Obo’y – vilket vackert väder… Eller? Nja. Skulle det vara – vilket snart kommer – skitväder så gäller det att man är förberedd. Kuling har idag släppt den här snygga – tillsammans med andra färger – regnoverallen som garanterat håller dina barn torr, glad och förberedd. Dels har den en vattenpelare på 8 000 mm och smutsavvisande ytbehandling, men den har även resår i rygg tillsammans med resår i ärm- och benslut, vilket gör det lättare att vara aktiv. Finns i flera färger, se här.

Stickad Baby Bodysuit Merinoull Rosa

Okej. Jag dör smältdöden. Kolla. På. Denna. Söta. Bodysuit.

Detta är ett smart plagg för din minsting, som är stickad i merinoull. Ett material som värmer vid kyla och svalkar vid värme. Så smart. Den har en praktiskt dragkedja på framsidan och du har möjlighet – om det blir för varmt eller om situationen kräver det – att vika upp ärm- och benslut. Jag köper den här direkt till min baby…

Lämna ett svar