Dags för nya vinterdäck? Hitta de bästa företagen här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bythjul.com, Gummihuset.se, Dackonline.se, Tirendo.se, Abswheels.se.

Vintern är redan snart här. Du känner nog de kalla vindarna från öst… 

Vi har testat de två största företagen på marknaden och recenserat dem! Ska ni handla där? Glöm då inte rabattkoden som finns högst upp i inlägget. Vi har gått efter billiga däck, t ex vinterdäck. De ska vara bra däck och det ska vara däck som är tysta och kostnadseffektiva. Vidare vill vi också att företaget ska erbjuda bra priser, men framförallt snabb leverans. 

5/5

ABS Wheels finns representerade hos flertalet av landets däckhandlare. 

Det som vi på Familjeinfo tycker är viktigt när man ska köpa däck och som finns hos ABS Wheels – är att de lägger en stor vikt vid att kunna erbjuda ett brett sortiment av däck och trendiga fälgar av högsta kvalitet, till ett bra pris! 

Dessutom har de en snabb leveranstid, enbart 1-2 dagar och alla varor skickas ut samma dag som beställningen läggs. Dessutom fri frakt! 

5/5

Vi på familjeinfo.com gillar Bythjul.com. Varför? De är en av nordens största däck och fälg aktörer på Internet och de har en strategi att alltid ligga i framkant med leveranstider, sortiment och användarvänlighet. 

De erbjuder en snabb leverans hem till dig, eller till din närmsta verkstad där även montering kan erbjudas. De lagerhåller över 50.000 artiklar och är otroligt snabba, kunniga och professionella. 

5/5

Däckonline, den tyska storheten! Däckonline.se ägs av Delticom och är ett företag som anpassar sig efter kunden. De nischar sig efter att leverera så som kunden önskar. Antingen direkt till kunden, till en servicepartner eller till annan valfri adress. Smidigt och enkelt. 

Det vi tycker är bra är att de bland annat har 30 dagars returrätt och har otroligt billiga priser. De har även ett stort urval och högsta kvalitet har redan övertygat 6,2 Miljoner nöjda kunder världen över. Sjukt. Här kan ni känna er trygga!

De har mer än 100 däckmärken och mer än 25.000 däcktyper!

4.1/5

Svenska Gummihuset AB är Sveriges största e-handelsplats vad gäller däck och fälg! De är ett ledande företag och har funnits sedan mitten av 90-talet på internet.

Svenska Gummihuset har lager i Eskilstuna, centralt beläget kontor för snabb leverans. Det arbetar med hög lagerhållning och har mellan 60.000 och 80.000 artiklar i lager.

Svenska Gummihuset erbjuder låga priser, snabba leveranser och 24 månader räntefri delbetalning. Det kallar vi klass! 

3.5/5

Tirendo är ett företag som satsar mer på kvalité och pris, än billiga däck och mindre säkerhet/kvalité. Tirendo bryr sig om säkerheten på ett sätt som är framhävande och via deras tjänst så får du hjälp att hitta de bästa däcken till det bästa priset. 

Tirendo är ett välkänt företag som har – trots sina krav – konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. 

Vi anser att Tirendo är ett bra företag, där du på ett säkert sätt kan handla dina nya däck! 

 

TyresNET – eller Däck-online.com som de också heter – är en stor och internationella marknadsplats och prisjämförelse-sida för däck och andra tillbehör online. De finns i över 50 länder.  

Genom att använda er av Däck-online.com så får ni hjälp att hitta alla toppvarumärken och leverantörer som erbjuder mest värde för pengarna. 

Vad är det som gör Däck-online så bra? 

De erbjuder möjlighet till att jämföra pris på däck och annan tilläggsutrustning, såsom fälgar och andra tillbehör. De har en enkel beställning och suverän kundservice. Du får välja mellan tusentals däck & fälgar, samt att det ofta har bra erbjudanden. 

Varför ska man lita på oss?

Vi på Familjeinfo har en stor erfarenhet när det kommer till fordonsbranschen. Vi har tidigare arbetat med fordon på en verkstad, innan vi sadlade om till andra yrkesgrupper. Vi anser att det är viktigt att man handlar på ett säkert företag, vilket vi försöker informera om ovan. 

Har ni testat alla företagen? 

Svar ja. Vi har testat alla och har gjort en samlad bedömning med stjärnorna i början av varje rubrik. Lita på oss. 

Lämna ett svar