Bäst i Test Babysitter [2021] Vi testar marknadens mest populära Babysitters!

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

En babysitter gör att barnet kan vara med i rummet, titta på vad du gör och samtidigt ge föräldrarna lite frihet att kunna göra annat. Många barn tycker att det är roligt att få sitta i sin babysitter, där de kan se vad som händer och samtidigt kunna röra lite på sig.

De flesta barn kan börja sitta i en babysitter kortare stunder från en till två månaders ålder och uppåt. Att hitta en bra babysitter kan underlätta i vardagen, men kom ihåg att titta på att babysittern bland annat är stadig och att ditt barn sitter bra i den. Här har vi testat och recenserat flertalet babysitters!  

Testade babysitters

Vår favorit är Babysittern från Babybjörn, ”bliss babysitter”. Som budgetvinnare har vi Petite Chérie babysitter och som prisvärdast är den från Beemoo, Babysitter comfort. 

Om erat barn är i åldern för en babysitter så kan vi även rkeommendera  vårat test av den bästa hoppgungan för barn.

uTVALDA BABYSITTERS

Testvinnaren

Ihopfällbar babysitter med lyxigt tyg

Testvinnare Babybjörn bliss babysitter

Babybjörn Bliss

Budgetvalet

Billig babysitter från Beemoo

Beemoo Babysitter

Beemoo Comfort

Välkommen till vårat test av babysitters

BÄST I TEST: Babybjörn Bliss Babysitter

Omåttligt populär babysitter från Babybjörn

Testvinnare Babybjörn bliss babysitter

Våran testvinnare och den bästa babysittern är Babybjörns klassiska babysitter, Bliss, Den har en modern design och är ergonomiskt utformad med bra stöd för bland annat huvud och nacke. Babysittern är hopfällbar, och har tre olika lägen för barnet.

Babybjörn Bliss har tre höjdlägen. De används för lek, vila eller sömn. Det krävs inga batterier för att använda denna babysitter då den sätts i gungning av dina eller barnets rörelser. När ditt barn inte är i behov av en babysitter något mer, går den dessutom att göra om till en barnfåtölj. Smart!

Babysittern är stadig och stabil, och tyget är lätt att tvätta. En bra babysitter som kan användas varje dag under många år. Det här är en stabil klassiker som har använts av många olika barnfamiljer.

Om babysittern har liggläge kan den användas redan när de är nyfödda. Alla babysitters är anpassade för olika åldrar men de brukar fungera bra för barn mellan 0 och 2 år, läs instruktionsboken för att få mer exakta anvisningar.

Det beror lite på vad man är ute efter. Just i vårat test är den bästa babysittern Bliss från Babybjörn. Beemo Comfort är också en av de allra bästa babysitters vi testade.

Ja! Det finns en hel drös av vibrerande babysitters. Med diverse program och olika låtar.  I det här testet har vi fokuserat på just “mekaniska” – det vill säga sådana babysitters som rör sig med hjälp av barnen. 

Vi själva föredrar babysitters utan vibration eller andra program. Då får man en annan relation till sitt barn och samtidigt rör sig babysittern enligt barnet rörelse. 

Beemoo Babysitter Comfort

Billig men praktiskt babysitter

Beemoo Babysitter
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

En snygg grå babysitter, med ett praktiskt bärhandtag och med medföljande lekbåge. Barnet sitter tryggt och mjukt i den medföljande säkerhetsselen och på en mjuk kudde.

Ryggen kan justeras i hela fem olika lägen, och stolen kan enkelt fällas ihop för en smidig förvaring. Babysittern har dessutom två extra stödben som kan fällas upp eller ner, för extra stadighet.

En stadig och snygg babysitter till ett bra pris.

PREMIUM: Babybjörn Bliss Babysitter 3D

Fälls ihop för enkel förvaring

Babybjörn babysitter

En snygg ljusgrå babysitter i modern design. Babysittern är ergonomiskt utformad och har en jämn fördelning av barnets vikt, och ger ett stadigt stöd för rygg, nacke och huvud.

Den är justerbar i flera olika lägen, och kan när barnet har blivit större omvandlas till en barnfåtölj. Klädseln kan enkelt tas av för att tvättas, och babysittern kan fällas ihop för en enklare förvaring.

Carena Arholma Babysitter

Babysitter med avtagbar leksaksbåge

Carena Arholma svart babysitter
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

En klassisk babysitter till ett bra pris. Tyget är mjukt och den är skön för barnet att sitta i. En båge med tre små får följer med och kan lätt fästas på babysittern. Justerbar sele som kan ändras utifrån barnets storlek och vikt, och en ergonomiskt anpassad babysitter. 

Det följer även med en löstagbar leksaksbåge som är garanterad att underhålla eran bebis under en lång tid framöver.

Vi har även ett test av sängmobiler där vi går igenom de mest populära varianterna. Kolla gärna in den!

Köpguide babysitters

De flesta babysitters som finns idag är väldigt stabila, bra och enkla att hantera. Det finns babysitters i olika prisklasser, färger och med lite olika funktioner och inställningar, men förhoppningsvis hittar du någon som du trivs med. En babysitter bör hålla och fungera för fler barn, och alla de som har listas här är tåliga med hög kvalitet.

Finns det vibrerande babysitters?

Ja! Det finns en hel drös av vibrerande babysitters. Med diverse program och olika låtar. 

I det här testet har vi fokuserat på just ”mekaniska” – det vill säga sådana babysitters som rör sig med hjälp av barnen. 

Vi själva föredrar en utan vibration eller andra program. Då får man en annan relation till sitt barn och samtidigt rör sig babysittern enligt barnet rörelse. 

Varför ska man ha en babysitter?

Med en babysitter så är ditt barn i en upprätt position och har möjlighet att utforska rummet med sina sinnen på ett annat sätt än neär den ligger ner. Det är även en avlastning för dig som förälder då du kan fokusera på andra uppgifter så som matlagning eller kontorsarbete.

Gungandet uppskattas av bebisar och det ger dem en härlig stimulans.

Köpa babysitter online

Det finns många olika babysitters att välja på. För att hjälpa dig med ditt köpbeslut har vi samlat ihop och testat marknadens mest populära babysitters.

Utgångna produkter

BUDGETVINNARE: Petite Chérie Babysitter

Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

En rosa babysitter till ett överkomligt pris. En regnbåge som hänger över babysittern med tre hängande leksaker medföljer, och kan roa ditt barn under tiden som babysittern används. Babysittern kan användas för barn upp till sex månader.

En smidig babysitter som är lätt att ta med på resan, i en rolig för för dig som tycker om starka färger. Finns så klart i fler färger. 

Lämna ett svar