Stort test av Kickbikes och Sparkcyklar [2021] Utelek är roligast på två hjul

Denna artikel innehåller annonslänkar som hjälper oss att driva Familjeinfo.com

När barnen blir större så blir det allt svårare är det att hitta leksaker och andra roliga prylar. Numer är det mer populärt – inte hos alla ska tilläggas – att sitta inne och spela spel tv-spel.

Förutom att en sparkcykel är en bra och uppskattad leksak – så bidrar den till aktivitet och fri rörelse hos barnen! Succé! Vi har, tillsammans med våra nära vänner, grannar och andra bekanta gått ihop och köpt varsin sparkcykel och sedan har vi gemensamt träffats och gått igenom vilken av de alla som vi tyckte var bra och vilka vi tyckte var mindre bra, baserat på våra krav. Resultatet? Ja. det kommer nedan. 

 I detta test kan du läsa om hela 7 olika sparkcyklar som vi har testat. Om ditt barn har åkt mycket sparkcykel så kanske en tricksparkcykel är intressant? Vi har testat även det!
 
Innan vi kommer igång med testet vill vi gå igenom lite om säkerhet. Absolut viktigast av allt, kom ihåg att använda en hjälm för barn. Oavsett om det är en lång eller kort tur så är det oerhört viktigt, säkerheten kommer alltid först. Slutligen kan vi även tipsa om en gps klocka för barn så att ni kan ha bra uppsikt över var erat barn är. Många av de varianter vi testat kommer med SOS-knappar som går att koppla till era mobilnummer – utifall olyckan skulle vara framme kan detta vara mycket värt.

2020 års mest populära sparkcyklar

i samarbete med PriceRunner

TESTVINNAREN: STIGA AIR-SCOOTER

Stiga bästa sparkcykel testvinnare

En häftig sparkcykel från Stiga, som är utrustad med en stålram och 12-tums lufthjul. Vidare har den ett vadderat styrskydd, aluminiumfälgar samt handbroms till fram- och bakdäck. Den passar olika typer av underlag och tar sig fram överallt – nästan!

Varför är detta testvinnaren?
Detta är en praktisk sparkcykel för barn som tar sig fram både på grus och asfalt. Den är stabilt byggd i solida material. Den är även ganska stor och har som en handbroms för ökad säkerhet. Den finns dessutom tillgänglig i både 12 och 16″ varianter som passar olika bra beroende på vilken ålder ditt barn är i.

i samarbete med PriceRunner

BARNFAVORITEN: DISNEY FROZEN SPARKCYKEL MED TRE HJUL

Disney Frozen sparkcykel

Vårat barnfavorit är så klart en kickbike från Frost. Det är en snygg sparkcykel som faller bra in hos alla barn idag. Även om det var ett par år sedan Frost kom – men det kommer faktiskt en ny film till hösten. Det är en bra sparkcykel som passar nybörjare. 

Varför är det en barnfavorit?
Inte så konstigt egentligen – Frost! Eller Frozen! Men utöver det har den en bra funktionalitet för nybörjare, då den har tre hjul och utrustad med en robust stålkonstruktion och med tanke på säkerheten så har den en halkfri fotmatta. Vidare är det greppvänliga handtag. Ett perfekt exemplar!

UTLÅTANDEN FRÅN VÅRA TESTARE!

Vi har fått testa Stoys sparkcykel. Vi är så nöjda - framförallt är Leah nöjd. Det är en sparkcykel som har allt som vi efterfrågar. Design, säkerhet, funktionalitet och den är dessutom prisvärd! Vi lämnar våra goda rekommendationer till nya familjer.

Familjen Olsson med dottern Leah, 8 år.

Vår dotter Sara har fått testa barnfavoriten. Hon är helt förälskad. Hon tar den till skolan - så fort det inte är snö, regn eller att hon är trött - varje dag. Vi känner verkligen att vi kan lita på den.

Familjen Ersson, med dottern Sara, 6 år.

UTMANARE: EVO - IHOPFÄLLBAR SPARKCYKEL

Evo Ihopfällbar sparkcykel för barn
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

En snygg och stilren sparkcykel från märket Evo. Vårat exempel, och den som vi har testat – är av färgen blå.

Varför är den en utmanare?
Den skulle mycket väl kunna komma in på topp tre. Varför den inte gör det? De andra var bättre. Varför? Helheten. Men detta är då ingen dålig sparkcykel. Det är en fin och bra sparkcykel som är utrustad med en stark fotbroms. Den är även enkel att fälla ihop och smidig att bära med sig.

UTMANARE: SPARKCYKEL MINI 3IN1 DELUXE

Mini sparkcykel 3 in 1 deluxe
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Denna är undertecknads favorit! Den är så så söt. Och så användbar. Det är en perfekt sparkcykel för minstingen, genom att den har ett säte, som är både justerbart och avtagbart. Den har en lättsam – men stabil konstruktion och är utrustad med tre hjul, två fram och ett bak. Utöver det har den slitstarka däck och ett avtagbart styre – med föräldralås.

Varför är den en utmanare?
Den riktar in sig till den yngre målgruppen, utöver det borde denna också vara topp tre!

UTMANAREN: SPARKCYKEL CLASSIC 200 VIT

Sparkcykel classic vit
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Stoys omåttligt populära klassiska sparkcykel, ”Classic 200” – här i färgen vit.

Varför är den populär? 
Sparkcykeln är utrustad med stora hjul för snabbare farter och desto mindre skjutande med fötterna. Vidare är Springcykelns ram är tillverkad i stål och den är försedd med PU-hjul, 200 mm och fotbroms.

Stoy har även gjort sparkcykeln smidig att vika ihop för enklare transport. Dessutom är styret justerbart från 85 cm till 100 cm.

Sparkcykeln uppfyller alla våra krav på säkerhet, pris, kvalité men framförallt nyttjande grad!

PRISVÄRD: Stoy Sparkcykel Basic

Stoy sparkcykel billig
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Den mest prisvärda sparkcykeln av de alla. För under 200-lappen så får du denna säkra och stilrena sparkcykel.

Varför är den prisvärd? 
Det är en stilren kickbike som är utrustad med broms och är enkel att fälla ihop. Vidare har den möjlighet att kunna fällas ihop och även valmöjlighet till att justera styret i tre olika höjder, från 68-79 cm. Materialet på kickbiken är stål och handtagen är mjuka. Den är även utrustad med PU-hjul, 120 mm med ABEC 5 Kromlager, wow!

UTMANARE: SPARKCYKEL KICK WHARP WHIP PRO!

Sparkcykel kick wharp whip pro
Tyvärr är inte denna produkten tillgänglig just nu ;|

Vilken härlig kickbicke från det populära märket Wharp! 

Varför är denna sparkcykel en utmanare?
Detta är en kickbicke som riktar sig mot stuntåkning och för åkare på medel- och hög nivå. Men även såklart för nybörjare, som ska bli bättre än så. Den är utrustad med en stark aluminiumkonstruktion för att klara av alla coola och stora hopp ni gör! Utrustad med kullager: Abec 7.

Lämna ett svar