Tips på julklappar till ditt barn 2020

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyshop.se & Jollyroom.se.

Nu är det inte långt kvar till julafton – tiden går fort. Julen brukar vara en riktig familjehögtid, vem kommer inte ihåg hur man som barn såg fram emot julafton? Det är en tidpunkt för att varva ner, ta det lugnt, äta gott och tillbringa tid med nära och kära. Något som det då även börjar bli dags för, om inte nu så snart, är att börja titta på julklappar. Här kommer några tips på roliga julklappar för alla småttingar i familjen!

Videohälsning från kändis

En rolig julklapp kan vara att köpa en videohälsning från en kändis – någon av ditt barns idoler. Många av Sveriges största YouTubestjärnor erbjuder videohälsningar där du själv får komma med önskemål om vad som ska sägas. Hälsningarna är helt personliga och spelas in av kändisen på din begäran. Du kan till exempel beställa en videohälsning av Yumi, Hanna Dorsin eller Daniel Norberg. Det är bara få av de många kända personer som du kan beställa videohälsning från. Sannerligen en present ditt barn inte kommer glömma.

Dream Collection Sminkdocka

En sminkdocka är en perfekt present för barnet som är intresserat av färg och form. Här kan ditt barn experimentera med smink och prova på att sminka dockan på olika sätt.

Sminkdockan har även riktigt hår som kan stylas i olika frisyrer. Den här sminkdockan kommer med ett flertal olika tillbehör, som till exempel ögonskugga, kam, spegel, hårspännen, hårband och mycket mer. Allt för att det ska bli så roligt som möjligt att prova på olika frisyrer och smink på sminkdockan!

De flesta mindre barn brukar, som de flesta föräldrar upptäcker, tycka att det är väldigt roligt att trycka på knappar. Här får barnet en egen fjärrkontroll och smartphone att leka med! De är verklighetstrogna med riktiga knappar, och ger ifrån sig både ljud och ljus när de används. Perfekt julklapp för de mindre barnen.

Här är en jätterolig julklapp för de yngsta barnen. Aktivitetscentret innehåller flera olika saker att göra, som alla stimulerar barnets motorik. Med spännande ljudeffekter och roliga aktiviteter så kan det här aktivitetscentret roa barnet länge. Perfekt att ha både på bordet och på golvet. En fin och spännande julklapp för de minsta barnen.

Ett jättefint dockhus i två våningar helt i vitt. Alla barn som tycker om dockor och att leka familj kommer att älska det här huset. Huset har fem rum och är tillverkat i trä. Det här är ett hus som stimulerar fantasin och som kan möbleras på många olika sätt. Både framsidan och taket kan öppnas när barnet vill leka med huset. En väldigt fin julklapp för alla barn.

När barnet har blivit lite större så brukar rollekar vara populära, och att leka affär är något som nästan alla barn har gjort. Vad passar då inte bra att ha om inte en egen kassaapparat? Den här kassaapparaten kommer även med en kortläsare, vilket ger en lite moden touch. Det här är ett bra och enkelt sätt att träna på siffror och enkel matematik, och ett roligt sätt att aktivera barnen och deras fantasi.

ÖVRIGT

Det här var några förslag på julklappar för barn i olika åldrar. Det kan vara roligt att kunna ge dem julklappar som de tycker är roliga och som aktiverar dem. Att utveckla fantasi, motorik och samspel är något som vi tycker om.

LÄS OCKSÅ

Lämna ett svar